Restaurant, Glass

Vår meny

Småretter

EGG OG BACON (Serveres frem til kl. 15) 219,-
Servert med tomatbønner, salat, pommes, brød og smør. E, H, M

REKESMØRBRØD 279,-
Server med majones, salat og lime. E, Sk, H

TOAST SKAGEN 269,-
Servert på klassisk mate. E, M, Sk, H, Se

CÆSARSALAT 239,-
Kylling, bacon, krutonger og parmesan. Servert med brød og smør. E, M, Se, F, H, R, BM

SCAMPI PIL PILL: 229,- / S: 279,-
8 eller 12 marinerte scampi med fersk chili, hvitløk, vårløk og lime. Serveres med brød og smør. Sk, M, Se, H, R, BM

KREMET FISKESUPPE Á LA KYSTKROA L: 199,- / S: 289,-Torsk, laks, fennikel, reker og grønnsaker Julienne. Serveres med brød og smør. M, Sk, F, H, R, BM

Leaf vegetable, Food, Tableware, Ingredient, Table, Recipe, Seafood, Dish, Cuisine
Food, Tableware, Ingredient, Recipe

asian fushion

SALMON SASHIMI 6 STK 129,-
Daikon, yuzu ponzu sauce, rød shiso. Sk, F, So, Ses

TEMPURA MAKI 8 BITER 179,-
Med agurk og avokado toppet med scampi eller laks tartar, chili majones, unagi og tobiko. Sk eller F, E, So, Ses, S

BRAISERT OKSEKJAKE I BAO BUNS 219,-
Med syltet agurk, salat og chili majones. H, E, So, Se

POKE BOWL 269,-
Laks, yuzu ponzu, agurk, avokado, edamame, syltet shimeji. Servert med ris. F, So, Su, Ses

MARINERT SVINE BOWL 269,-
Med søt østersaus, agurk, avokado, edamame, syltet shimeji. Servert med ris. So, B, H

OKSE BOWL 269,-
Søt pepper saus, agurk, avokado, edamame, syltet shimeji. Servert med ris. Ses, So, H

TEMPURA SCAMPI SALAT 259,-
Unagi, spicy mayo, mango, shredded nori. Sk, H, F, E

Boat, Watercraft, Food, Marina
Food, Tableware, Ingredient

forretter

Serveres hele dagen

CARPACCIO AV ANGUS 205,-
Wasabikrem, ristede pinjekjerner, parmesan og ristet panco. H, M, E, P

GRAVET ØRRET MED URTELOKK 179,-
Servert med sennepssaus og rugbrød. E, M, F, Se, R

Beetroot carpaccio in Kampot

burger

KYSTKROA BURGER 249,-
Soppsaus med trøffel, majones og salat.
M, H, Su, E

VEGETAR BURGER 229,-
Avokado, jalapeno puré, tomat, coriander majones, salat.
E, So, H

Staple food, Tableware, Bun, Ingredient, Recipe, Sandwich, Hamburger, Cuisine

Hovedretter

Servers fra kl. 15

INDREFILET AV OKSE 180G 405,-
Server med trøffelsaus, pastinakk puré, stekte grønnsaker og ovnsbakte poteter. M, H

HOISIN RIBBE 379,-
Søtpotetpuré, coleslaw, sitrongress saus og grønnsaker.
M, H, So, Ses

PANNESTEKT KVEITE 449,-
Servert med beurre blanc, selleri puré, grønnsaker og ovnsbakte poteter. M, F

KREMET CARBONARA 243,-
Servert med bacon, parmesan, brød og smør. M, E, H

KREMET BLÅSKJELL 269,-
Blåskjell i grønn curry saus, toppet med chili. B, F, So

SCAMPI MED SORTE NUDLER 369,-
Kremet scampi med sorte nudler, hvitløk og koriander. E, Su, H

Food, Bivalvia, Shellfish, Seafood, Mussel
Leaf vegetable, Culinary arts, Food, Tableware, Ingredient, Dishware, Plate, Cooking, Produce

pizza

ITALIENSK BLEGEN 269,-
Marinert biffkjøtt, skinke, salami, hakket bacon og pepperoni, krydret med cayennepepper. M, So, H, S, Se

SKJÆLØY 259,-
Marinert kylling, løk, mais, jalapeno og purre. M, H, So

MANSTAD 259,-
Serranoskinke, paprika, soltørket tomat, ruccola og parmesan. M, H, So, E

SALTNES VEGETAR 249,-
Soltørket tomat, brie, ruccola og parmesan. M, H, So, E

KJØKKENSJEFENS SPESIAL 269,-
Biff, bacon, pepperoni, sopp og oregano. M, So, H, S

BARNEPIZZA 189,-
Ost og skinke. M, H, So

Food, Tableware, Watch, Ingredient, Cooking, Dishware, Drinkware

dessert

CRÈME brûlée 159,-
Med bær og bringebærsorbet. E, M

BRINGEBÆRKAKE 169,-
Server med sitronsorbet og marenges. M, H, E, Mandel

IS ELLER SORBET 1, 2 eller 3 kuler 43,-/74,-/102,–
E, M, PN, PS

Food, Tableware, Serveware, Dishware, Ingredient, Plate

Barnemeny

PØLSE OG POMMES 98,-
2 wienerpølser med pommes frites. M

BARNEPIZZA 189,-
Ost og skinke. M, H, So

Fast food, Baked goods, Pizza cheese, Tableware, Recipe, Ingredient, Plate

allergener

S – Selleri – Celery
E – Egg
F – Fisk – Fish
L – Lupin
M – Melk – Milk
Se – Sennep – Mustard
Ses – Sesam – Sesame 
Su – Sulfit 
Sk – Skalldyr – Shellfish 

So – Soya – Soy
B – Bløtdyr – Mollusks 
H – Hvete – Wheat 
BM – Byggmalt- Barley malt 
R – Rug – Rye 
V – Valnøtter – Walnuts 
P – Pinjekjerner – Pine nuts
PN – Peanøtter – Peanuts
PS – Pistasj – Pistachio

Food, Ingredient, Recipe, Cuisine