Restaurant, Glass
Christmas tree, Plant, Electricity, Building

Julebordsesongen hos oss

Vi gleder oss stort til å ønske dere velkommen til våre hyggelige lokaler denne vinteren! Hos oss får dere en unik atmosfære, med live musikk hver fredag og lørdag kveld, som setter stemningen for en flott opplevelse. Fra og med torsdag 14. november starter vi opp med årets julemeny, hvor vi har alt fra klassiske retter til mer morderne retter – perfekt for å skape gode minner sammen med venner, familie eller kolleger. Enten dere er på utkikk etter en rolig middag eller en festlig kveld ute, er vi klare til å gjøre opplevelsen spesiell for dere. Vi gleder oss til å feire førjulstiden sammen med dere!

JULEMENY

LUNSJ

SMØRBRØD MED RIBBE 229,-
Servert med surkål, tyttebær, majones og salat. E, H

BERGMANN`S KLASSISKE JULELUNSJTALLERKEN 259,-Ribbe, medisterkaker, medisterpølse, rørte tyttebær,
poteter og julesaus. G, M, Se, S

Food, Tableware, Table, Ingredient, Recipe, Cuisine, Plate, Dish, Keemun, Dishware

FORRETTER

CARPACCIO AV ANGUS 205,-
wasabikrem, pinjekjerner, parmesan og ristet panco. M, E, P

GRAVET ØRRET MED URTELOKK 179,-
Servert med sennepssaus og rugbød. F, Se, Su, E, M, R

Food, Tableware, Table, Dishware, Ingredient, Plate, Textile, Recipe, Cuisine, Orange

HOVEDRETTER

BERGMANN`S KLASSISKE JULETALLERKEN 415,-
Ribbe, medisterkaker, medisterpølse, eple, sviske, rørte tyttebær, mandelpoteter og julesaus. H, M, Se, S

RIBBETALLERKEN 435,-
Med mandelpoteter, eple, svisker, rørte tyttebær og julesaus. H, M, Se, S

HJORTEBIFF 445,-
Pastinakkpure, smørstekt sopp, rosenkål og kremet viltsaus. M, Su, S, Se

SPRØSTEKT ANDEBRYST 435,-
Pastinakkpure, kryddermarinerte pærer, cumberlandsaus og potet Anna. Su, M

PINNEKJØTT 515,-
med vossakorv, kjøkkensjefens kålrabistappe og sjy. M

LUTEFISK 545,-
med ertestuing, baconfett, bechamelsaus og mandelpoteter. 2 ganger servering. Tilbehør som følger med: Brunost, sirup, tørr sennep, dijon sennep, morrpølse og havsalt. F, M, Se, H

Food, Tableware, Table, Candle, Furniture, Dishware, Cup, Ingredient, Plate, Cuisine
Fines herbes, Food, Tableware, Ingredient, Table, Recipe, Cuisine, Dish, Plate, Sandwich

dessert

RISKREM 149,-
med Thoras bærcoulis. M

TILSLØRTE JULEPIKER 149,-
vår «juleversjon» av en klassisk dessert. M, H

KARAMELLKAKE 169,-
På kjøkkensjef Anders sin måte. M, E, Pe

Mixed spice, Five-spice powder, Food, Ingredient, Roe, Tableware, Berbere, Recipe, Baharat

3 retters meny forslag 1

GRAVET ØRRET MED URTELOKK
Servert med sennepssaus og rugbød. F, Se, Su, E, M, R

Velg mellom

BERGMANN`S KLASSISKE JULETALLERKEN
ribbe, medisterkaker, medisterpølse, surkål, eple, sviske, rørte tyttebær, mandelpoteter og julesaus. H, M, Se, S, Su

eller

RIBBETALLERKEN
Ribbe, surkål, eple, svisker, rørte tyttebær, mandelpoteter og julesaus. H, M, Se, S, Su

RISKREM MED THORAS BÆRCOULIS M

645,-

Staple food, Tableware, Table, Ingredient, Recipe, Cuisine, Dishware, Dish

3 retters meny
forslag 2

GRAVET ØRRET MED URTELOKK
Servert med sennepssaus og rugbød. F, Se, Su, E, M, R

PINNEKJØTT
med vossakorv, kjøkkensjefens kålrabistappe og sjy. M

TILSLØRTE JULEPIKER
vår «juleversjon» av en klassisk dessert. M, H

725,-

Scrambled eggs, Staple food, Tableware, Table, Ingredient, Recipe, Cuisine

3 retters meny forslag 1

CARPACCIO AV ANGUS
Wasabi krem, parmesan, pinjekjerner og ristet panco. E, M, P, H

HJORTEBIFF
med pastinakkpure, smørstekt sopp, rosenkål og kremet viltsaus. M, Su, S, Se

TILSLØRTE JULEPIKER
vår «juleversjon» av en klassisk dessert. M, H

745,-

Fines herbes, Food, Tableware, Ingredient, Recipe, Cuisine, Dish