CATERING
Fortell oss hva du vil spise,
eller velg fra vår cateringmeny
SNITTER kr 28,- BAGUETTER kr 58,-
-
Reker
-
Røkt laks/eggerøre
-
Roastbiff/remulade
-
Karbonade/stekt løk
-
Brie/chorizo
-
Skinkestek/løk-eplesalat
-
Tomato/Mozzarella
-
Chevre/grillet paprika
WRAPS kr 58,-
-
Kylling
-
Biff
-
Røkt laks
-
Chevre / grillet paprika
Minimum bestilling: 35 Snitter, 25 Baguetter, 25 Wraps
KOLDTBORD kr 279,-
-
Røkt Laks
-
Roastbiff med Remulade
-
Spekeskinke med Melon
-
Skinkestek med Plommekompot
-
Grillet Kyllingklubber med Waldorfsalat
-
Karbonade m st. Løk
-
Skagensalat
-
Potetsalat
-
Salat / Dressing
-
Eggerøre
Hvitvinsdampet hel ørret
Kr 40,- pr. pers.
Ostefat (5 forskjellige ost og frukt)
Kr 129,- pr. pers.
HOVEDRETTER
-
Urte- og hvitløksfylte lammelår med timiansaus og ratatouille
-
Mørkt øl braisert lammebog med rosenkål
-
Indrefilet av okse med grønnpepper – cognacsaus og årstidens grønnsaker
-
Entrecote med «Cafe’ de Paris» saus og årstidens grønnsaker
-
Fersk kjøtt med søt-sur løksaus og grønnsaker
-
Ytrefilet av svin med hvitvin- og sennepssaus, gulerøtter, asparges og vårløk
-
Honning – Dijon marinerte svinenakke med årstidens grønnsaker
-
Kalvestek med kremet sopp og asparges
-
Kalkunbryst med fløtesaus, brokkoli og blomkål
-
Entrecote av reinsdyr med kremet gin- og einebærsaus og honningglaserte rotgrønnsaker
-
Elgstek med portvin – balsamicosaus med asparges, pastinakk og sjalottløk
med hovedretter servere vi poteter av ditt valg - fløtegratinerte, urtebakte eller kokte.
239,-
248,-
339,-
329,-
239,-
244,-
224,-
361,-
239,-
368,-
374,-
DESSERTER
-
Hjemmelaget Karamellpudding
-
Cappuccino Mousse
-
Mousse aux Chokolat
-
Tiramisu
-
Nougatmousse med Cognac – Kirsebær
-
Bailey’s Panna Cotta
59,-
86,-
86,-
129,-
129,-
86,-
TAPAS Kr 267,-
-
Spekeskinke med Melon
-
Chilli – Lime marinerte Kyllingklubber
-
Spicy Ost og Paprika Kjøttboller
-
Grillspyd med Marinert Svinenakke
-
Grillt Zucchini og Paprika
-
Balsamiko stekt Sjampinjon
-
Marinerte Oliven
-
Potetsalat
-
2 slags Dipsauser
MENYFORSLAG
-
Melon/Spekeskinke
Honning – dijon marinerte svinenakken med årstidens grønnsaker og potetstappe
Bailey’s Panna Cotta
-
Bruschetta med grillet paprika, chevre ost og basilikum
Indrefilet av okse med grønnPepper – cognacsaus, med årstidens grønnsaker og fløtegratinerte poteter
Mousse aux Chocolat
-
Lime – hvitløksmarinerte kongereker med asparges og tomat ragout
Rosa stekt lammelår, timiansaus, ratatouille grønnsaker og urtebakte poteter
Cappuccino mousse
-
Skalldyrsalat med hvitløksbaguette og basilikum aioli
Pannestekt laks med hvitvin- og estragonsaus, fennikel, paprika og kokte poteter
Tiramisu
299,-
449,-
351,-
358,-
SUPPER pr. pers. (sa 500 gr)
-
Fiskesuppe
-
Gulasjsuppe
-
Kjøttsuppe
-
Ertesuppe med knoke
130,-
130,-
89,-
89,-
GRYTERETTER pr. pers. (sa 600 gr)
-
Bacalao med brød
-
Oksegulasj med paprika og potet
-
Chili con Carne med røde bønner, paprika, mais og ris
-
Lammefrikasse med grønnsaker og poteter
-
Kyllinggrytte i kokos – chillisaus med paprika og ris
-
Kyllinggrytte med paprika, oliven, sjampinjon i tomatsaus med ris
-
Lasagne med salat
185,-
185,-
175,-
185,-
165,-
165,-
159,-
Minimumbestilling 10 x
Vi forbeholder oss rett til endringer uten varsel pga. tilgjengelighet. Levering: kr 200,-